giel
07-07-2018
joost
Home
Ons verhaal
Over giel
Over joost
RSVP
Nieuws
Fotoboeken
Gastenboek
regels
Quiz
Contact
Bruiloft VIPS
Locatie gegevens


 Inloggen  


bezoekers: 5414
pagina's bekeken: 10208
www.onzebruiloftsite.nl
Ons verhaal

vakantie

De ontmoeting.

​Zoals zoveel stellen elkaar ontmoeten hebben wij elkaar ook leren kennen in de discotheek. Dit was in de woonplaats van Giel (Enschede). Joost kwam toen ook al uit Roosendaal en besloot dezelfde dag nog om met een vriend te gaan stappen in Enschede. Dit was op 18-06-2006, exact een week na de verjaardag van Joost (wat weer makkelijk te onthouden is voor Giel wink​). Dit is ook het begin van ons verhaal.

Samenwonen.

​​Na de ontmoeting in de discotheek ging Joost weer terug naar Roosendaal en volgden er veel MSN Messenger(ja dat kent onze generatie nog wel) sessies en heen en weer reizen naar en van Roosendaal - Enschede. Doordat Joost in ploegen werkten en Giel dagdiensten en af en toe weekenddiensten maakte, waren deze momenten zeer schaars. Ondanks dit voelde het allemaal heel vertrouwd en zijn wij in het voorjaar van 2007 gaan samenwonen in een huurwoning in Bergen op Zoom. Een periode van 24 uur per dag samen leven gaf ons nog meer de bevestiging dat wij bij elkaar hoorden. Dit heeft ons doen besluiten dat wij in 2008 onze eerste echte woning kochten in Roosendaal.

​Hier wonen wij nog steeds met veel plezier.

​En nu...

​Nu ruim 10 jaar verder zijn onze gevoelens nog steeds hetzelfde als toen en op 26 maart 2017 zijn wij dan ook verloofd.  Nu komt de periode van het regelen van alles: locatie, save the day kaartjes, ceremoniemeester (s), getuigen, etc. Erg leuk om te doen maar zeker niet minder vermoeiend. Het mooie in ons verhaal is dat de zus van Joost (Ingrid) ook gaat trouwen volgend jaar. We kunnen dus veel met hun delen en ideetjes uitwisselen.

​Wij hopen dat jullie onze site leuk vinden en nog eens weer kijken voor de vorderingen.